Heija!

 

Hei hei bloggen!

Frem til nå har jeg hatt en herlig sommer. Det har vært litt av både jobbing, hytta, leir, venner, soling (pitte litt), turer, familie og vannleker(vannski og tube). Sommeren ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, jeg hadde sett for meg sol, sol og sol, som der ikke har vært så mye av? Jeg kom akkurat hjem fra en leir jeg var med som Tabernakelet arrangerte, det var super gøy!. Noen dager før leiren kom Solveig på besøk hos meg på hytta som var utrolig koselig. En av planene familien min hadde i sommer var å gå en uke på Hardangervidda. Jeg ble dessverre syk de fleste dagene, jeg fikk halsbetennelse, feber og ble forkjølt, men jeg klarte det med innstillingen! Videre i sommer skal jeg egentlig jobbe en del og bare hvile ut før skolen begynner!

Som dere nok har sett på bloggen har jeg ikke blogget på minst en måned, mens Solveig har blogget noen få innlegg. Det som er at vi begge er litt lei, vi vet at vi ikke har blogget så lenge og ikke har så mange lesere, men vi har prøvd litt. Det jeg har funnet ut er at det er kjekkere og lese andre blogger en og blogge selv! Men selv om det høres ut som om jeg skal slutte å blogge skal jeg ikke det. Jeg skal ha pause frem til skolen begynner igjen og så begynner jeg forhåpentligvis for fult igjen da. Håper dere vill fortsette å lese bloggen vår da! (?) :)

Jeg vet ikke hva Solveig har bestemt seg for, så hun kommer nok til å skrive et innlegg der hun sier om hun skal fortsette eller ikke!

Men håper dere kommer til å ha en flott sommer videre! <3

-Åshild <3

6 kommentarer

ukjent

27.jul.2011 kl.03:53

Jeg elsker deres blogg.

amalie

27.jul.2011 kl.03:55

nei ikkje slutt (blogg) komme te å savne dere!! :(

ToveH =D

27.jul.2011 kl.12:57

dokker har kjempe fin blogg, men burde bare blogge hvis dokker har lyst! ikke får de me har lyst at dokker ska det :)))

Oslo :)

27.jul.2011 kl.23:48

Åneiiiiiiiiiiii weee love uuuuuuuuuuuuuuu guys <33333

Mathilde :)

28.jul.2011 kl.23:13

Enig med Tove Helen! :D

Men det e gøy å lesa bloggen dåkkas! :D

Marthe

01.aug.2011 kl.22:16

Selvfølgelig følger vi deg(dere?) til høsten! :-D Synes dere er flinke, jeg!

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits