TOMS

Hei! Som dere kanskje la merke til i går, blogget jeg ikke. Jeg er en veldig travel jente, og av og til har jeg bare ikke tid til alt.. Men nå er jeg her igjen!

Forrige uke var jeg i London, der jeg shoppet, så på litt ting og var på musikaler. En av tingene jeg kjøpte, var nye sko. Nemlig TOMS. Jeg synes skoene er veldig fine og utrolig behagelige å gå med, føles ut som om man går i tøfler. Men i tillegg har de et veldig bra konsept; for hvert par som blir solgt, doneres et skopar til et barn i nøs! Jeg synes det er skikkelig bra at når jeg ga 300 kroner (koster rundt 600 kr i Norge) for et par fine sko, fikk et barn som trengte det også.Hva synes dere om disse skoene? Noen som har det selv?

♥ Marthe

Hvis dere forresten vil lese mer om mine London-innkjøp og om mine dager der nede, stikk innom min blogg; www.martheet.blogg.no !

Og en ting til, av og til irriterer blogg meg! Jeg forstår ikke hvorfor headeren er med i innlegget, den vil ikke bort....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits