Gjesteblogger!

Hei!

Som Åshild sa, er jeg bloggeren for de neste dagene! I og med at kanskje ikke alle dere kjenner meg, skal jeg skrive litt om meg selv. Jeg heter da Marthe og er 16 år. For tiden nyter jeg sommerferien, før jeg starter på musikklinjen neste år. Musikk er altså en av mine hobbyer, jeg synger og spiller litt keyboard. Ellers spiller jeg teater, og digger å henge med mine tøffe venner. Jeg kjenner herlige Solveig og Åshild gjennom Tabben, der jeg også går. Eh, ja, hva mer skal jeg si? Dere kan jo bare spørre meg om det er noe dere lurer på!

Jo, en ting til! Jeg blogger selv! Gå inn på www.martheet.blogg.no, så finner du den. Jeg har blogget i snart et år, og synes det er kjempegøy! Grunnen til at jeg blogger er vel at jeg er veldig glad i å skrive, og elsker å ta bilder. Tror jeg vil utdanne meg til noe innen det. Yes yes, der har dere meg!

Ellers er det greit å vite at jeg...

.. er ganske så positiv av meg, og tar mange "tommel opp-bilder"


.. er litt sprø!


.. og at jeg vanligvis ikke tar bilder med veterankameraer.

Håper dere vil følge med her på bloggen, og at dere stikker innom min blogg også! Og så vil jeg jo ønske Solveig og Åshild en fortsatt fin ferie! Have fun♥

Som sagt, lurer dere på noe, bare spør!

- Marthe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits