Film anbefaling!

Hei hei!

I går kveld var det herlig og ikke gjør noe som helst. Jeg kom hjem fra jobb kl 2, og like etter gikk jeg og Rebekka på kjøpe senteret. Jeg la ut innkjøpene for dere igår og da så dere at vi kjøpte tre filmer. Den ene filme nvar "Letters to Juliet", hadde hørt ganske mye om den fra før så var vi heldige og fikk den på salg.

Jeg, Rebekka og Ruben så den i går kveld, og den var helt sykt koselig! Jeg trodde det var en typisk "grinefilm", men den var både morsom, romantisk og litt trist noen ganger. Hovedrollen spilles av Amanda Seyfried, som er sikkert mest kjent fra filmen "Mamma Mia". Hun er en utrolig flink skuspiller, faktisk en av favorittene mine. Filmen hanndlet om at hun reiste til hjemladet til kjæresten sin, sammen med han, altså Italia. Hun går rundt og ser seg om i byen og kommer frem til et sted der det er masse jenter/kvinner som skiver brev om kjærlighet, kjærlighetssorg eller problemer. Disse brevene er liksom til en kjærlighetsgudinne som heter Juliet, så derfor heter filmen til lettr to Juliet. Så hun hovedrollen, Sophie, finner et brev som ble skrevet for 50 år siden, og utifra der begynner handligen. Det sjer noe med kjærlighetshistorien til Sophie også, som er utrolig romantisk!

Anbefales og se, en av mine nye favoritt filmer! ♥


Disse tre kjøpte vi!♥

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=4AmB8spntgg

Har du sett den?

-Åshild <3

3 kommentarer

Vemund Eldegard

03.jul.2011 kl.12:49

Har sett den. : )

martheet

03.jul.2011 kl.16:34

Kjære søte dere <3 Tuusen takk for bloggingen på min blogg!! Setter stor pris på det :-D Gode innlegg var det også ;D Bare å si i fra om dere trenger en gjesteblogger i noen dager, så stiller jeg opp hvis jeg er hjemme! :D

Åshild&Solveig

04.jul.2011 kl.11:38

martheet: Så bra, ingen problem! :D

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits