Hjemmespa

I går kveld fikk jeg endelig møte Åshild igjen etter to uker borte fra hverandre. Vi hadde veldig mye å snakke om, så vi stelte i stand et hjemmespa. Vi hadde ansiktsmasker, hårkur, hakket frukt med smeltet skjokolade og egyptisk bad. Egyptisk bad er når du har melk og olivenolje i vannet. Ja, jeg vet at det hørres ekkelt ut, men det var ikke mye vi hadde oppi. Det funket faktisk! Huden ble skikkelig glatt og myk etter på. 
En stund senere satt vi oss forran tven og så en film mens vi stappet i oss masse godteri. Utrolig koslig å møte Åshild igjen<3

 
Tente lys slik at det ble skikkelig "spa følelse"Vi gikk opp for å ordne til mat... Så klarte vi selvølgelig å glemme at vi hadde satt vannet på fult nede i bibblebadet. Så når jeg kom ned var det på kanten til å renne over og vannet var iskalt. Men vi var fast bestemt på å ha spa, så derfor satte vi i gang med og fylle opp bøtter med vann og tømte dem oppi badekaret! 


For at det skal bli egypsisk spa så tømte vi melk og olje oppi. 

Tilslutt bele det jentekos<3

Har du noen gang hatt hjemmespa?

- Solveig<3Jeg reiser forresten i morgen! Så dere kommer ikke til å få høre fra meg på en uke. Men kommer hjem med mange bilder dere kan få se :D!

Ønske meg god tur?


2 kommentarer

Rebekka! <3

02.jul.2011 kl.11:00

God tur!

Så kjempe herligt ut <3

02.jul.2011 kl.11:02

så koos!=)

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits