Mine favoritt hårprodukter!

Halla!

I går kom jeg hjem etter to dager på etnecup. En super kjekk cup, men jeg spilte ikke selv altså, jeg så på broren min. Det er så gøy å se på kampene laget hans spiller, de er så spennende og jeg blir helt overivrig... Heheh. Jeg og Mamma kjørte inn til etne etter jeg var ferdig på jobb på lørdag, vi lå i bobilen med noen venner av oss som også var der. Jeg var med den eneste jeg kjente der Jørgen, en venn, og jeg ble kjent med noen av hans venner, som var kjempe koslig.

Men som dere leser på overskriften skal ejg vise dere mine 5 favoritt hårpodukter:


Min super favoritt saltvannspray. Sprayen er helt genial, for den bygger en perfekt volum og den passer til alle annledninger. Håret får an utrolig herlig look, en naturlig look, og når du sprayer den rundt i håret ditt ser det veldig frisk og fint ut! Kjempe god!
<<Play Ball, Beach fizz>>

Kerastase's fuktighetsgivende serie, tar jeg til bruk hver dag. Den største bruker jeg i håret rett etter det er ny dysjet, for og tilføre fuktighet. Fuktighet er veldig viktig får håret, fukt holder håret friskt og håret blir mindre slitt. Flaskene tilfører både fuktighet og glans. De to små bruker jeg når jeg føler håret ser tørt og kjedlig ut.
<<Kerastase Lait Nutri- Sculpt - Kerastase Creme Nutri Sculpt - Kerastase Lait- Sculpt Lumirere>>

Åååå, jeg blir bare glad av og se på denne hårsprayen. Den er så god, sprayer du den på frisyren din så blir den både glansfull og den holder kjempe bra. Jeg bruker den ofte på fletter jeg fletter i lyggen og sånn, som gjør at den holder kjempe bra og lenge. Ofte synes jeg at andre hårprayer gjør at de ser sprayet ut, men ikke denne! Og den er et Tigi Bed Head produkt, og alle produkter av dem har gode lukter, og det har denne også, en tropisk sommer duft!
<<Tigi Bed Head Masterpiece>>

Og så en kur! Denne kjøpte jeg ikke så lenge siden på jobb. Og den er den er en super god kur, for den er full av fuktighetsgivende pleie. Jeg har bare prøvd den 1 gang, men bare en gang funket fett! Det står bakpå at du trenger bare og ha den i 5-7 min, men jeg hadde den i en halv time, og håret ble seriøst silkemykt! Den har også en herlig sommerduft!
<<HealthySexyHair Soy Tri-Wheat Treatment>>


Dette skummet er kjempe bra, jeg bruker det i håret for og få mer volum, det gir et oppbyggende og flott volum. Jeg bruker den også i når jeg vill fremheve fallet jeg har i håret, og få mer bølger i det, og det funker den også veldig bra til! <<Loreal Full volum Tecniart>>

Noen av produktene har jeg kjøpt på nettet, mens andre har jeg fått/kjøpt på jobb!

Hva synes du om innlegget?

Bør vi ha slik mer?

Takk Rebekka for inspirasjonen ♥

-Åshild <3

2 kommentarer

martheet

27.jun.2011 kl.11:24

Bra innlegg! :-D

Rebekka! <3

27.jun.2011 kl.13:29

Np <3

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits