Alicante

Da har jeg akkurat suttet meg ned i sofaen hjemme, har vert våken siden klokken fem i dag.. Vi var ikke hjemme i mer en 30 min før vi kjørte videre til besteforeldrene mine. Der møtte nesten hele slekten på pappa sin side.. Som er en del... Men det var veldig koslig!

Men tenkte jeg kunne fortelle litt om ferien min i Alicante. Jeg kan begynne med å si at det var utrolig gøy! Det var en "rolig" tur der va slappet veldig mye av. Vi gjorde mange forskjellige ting, så jeg tengte at jeg kunne bare fortelle litt under bildene:)


Som sakt så slappet vi veldig mye av, og bare solte oss og badet. Solte meg sykt mye, men kan ikke akkurat si at det synest så veldig godt.. Rettere sakt jeg er forsatt blek...Vi var også vert på en tur der vi ble kjørt langt ut til en stor øy i båt. Noe som var sykt gøy! Den gikk kjempe fort å det var store bølger. Når vi kom frem, fikk vi dukkermasker, svømmeføtter og brø til og lokke fisken med. Så snorklet vi rundt med mange forskjellige fisker rundt oss, utrolig gøy! 
Men etter en liten stund skulle vi svømme inn i en slags "hule." Vi satte oss på en liten sten utenfor og hadde bena nede i vannet. Pluttselig trakk alle søskene mine opp bena fordi de hadde kjent noe som stakk dem. Jeg trakk automatisk opp mine også, og det viste seg at de hadde blitt brent av en farlig brannmanet! Men det var heldigvis ikke sånn veldig farlig, men mye verre en de som er i Norge. Derfor kunne vi ikke gå inn i hulen allikevel.. Men vi dukket videre utenfor.


Det var også mange forskjellige toger i byen. Folk hadde kledd seg ut i mange forskjellige kostymer, stilig!En av de siste kveldene kjøpte vi en sykt god is<3
Fikk også kjangsen til og få brukt noen av sommerklærna mine, noe jeg har ventet lenge på..

Inkjøpene kommer senere, kanskje i morgen (?)

Har du vert i Alicante før?

- Solveig <3


2 kommentarer

Tove Helen =D

26.jun.2011 kl.00:54

å så utrolig kjekt <3

martheet

26.jun.2011 kl.11:34

Å, så gøy!! :D Aldri vært der, nei ;)

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits