"hade"

Jepp, som Åshild skrev tideligere har vi hatt aktivitetsdag i dag! Jeg ble som vanlig tvunget til å bli med på fotball laget, det er sånn som alltid skjer med meg når vi har noe som har med på melding å gjøre... Folk roper ut navnet mitt og læreren skriver meg ned.. Konsekvensen for dette var at jeg sto på en fotball bane (3 ganger) med upassende fotall klær var vell egentlig bare sokkene som passet inn i fotball verden, uten kontroll på hvor bena mine sparket og null interesse for fotball.. Men alikevel hadde jeg det gøy! 

Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om, dette er nemmelig det siste innlegger jeg skriver før jeg reiser! Åhhh.. gleder meg, i morgen ligger jeg på stranden og soler meg, går i sommerkjoler og bader i krystall blått hav! Så dette blir et sånn slags "hade innlegg" så dere kommer nok til å bare høre fra Åshild den neste uken!Kofferten min er fylt av sommerklær, prøvde å pakke så lite som mulig slik at jeg har plass til mer hjem! Vet ikke om det egentlig er så veldig billg der nede.. Noen som vet?

Ønsk meg god tur :D

- Solveig <3

3 kommentarer

martheet

17.jun.2011 kl.17:47

Spania er egentlig et ganske dyrt land når det gjelder klær og sånn ;) Det er i alle fall min erfaring ;D Men du kan sikkert finne noe billig da! Åh, koooooos deg max, Solveig!!!! <3 :D

Tove Helen =D

17.jun.2011 kl.18:11

Hadegodt Solveig! kos deg super masse <3

Rebekka! <3

17.jun.2011 kl.21:41

Kozz deg! <3

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits