BESØK OG AVSLUTTNING

Hi everybody!

Idag har jeg vært på jobb i noen timer, og da jeg kom hjem ringte jeg til Solveig! Hun var hos meg i 21 minutter, som var kjempe koslig. De 21 minuttene brukte vi å ta bilder i det herlige været. Ååå det er så herligt nå som vi ikke har noen lekser og det er sol, digg!

Men uansett, når Solveig ble så kort, fikk jeg tid til og være med på 7. klasse avsluttningen til Rebekka (søster). Det var et slags program eller en oppvisning, der Rebekka og venninen Maja viste frem en sånn film de har lagt, digger den, og så var det kaker og saft... De hadde oreokake, mmmm! Så da traff jeg Helene, ei vennine jeg var mye mer med før enn det jeg er idag! Hun er så koslig og bloggen hennes er helenes.blogg.no! Det var så koslig og snakke med henne igjen, så vi tok noen raske bilder...

Her er noen bilder da:
Elsker dette bildet!

Booo!!

Awww


kompis :D

så tok jeg bilder med Helene, skulle hoppe ned...

Helene!!! <3

Tøffe! xD


Hva har du gjort idag da?!

-Åshild <3

3 kommentarer

Kirsti

15.jun.2011 kl.21:18

Søte bilder :D

Rebekka og Kristina Louise <3

16.jun.2011 kl.00:43

søte bilder, idag har jeg slasket meg hjemme, så har jeg vært på musikken , og etter på tilbringet jeg tid med noen av vennene mine !:)

maren pernille

16.jun.2011 kl.13:41

dødssøte bilder!

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits