Overnatting

Jepp, da har jeg akkurat kommet hjem fra liggebesøk hos min kjære Elin! Det var kjempe koslig, som alltid. Når jeg komm inn på rommet hennes i går, satt de to søte jentene Celina og Tove Helen også å ventet på meg. Vi mixet sammen noe godt og gikk ut for å gå på picnikk. Utrolig koslig! Det ble en slags "avsluttnuing" siden både jeg og Celina reiser denne uken.. Og vi kommer ikke til å se hverandre på en stund. 
Men det var veldig koslig, lenge siden vi fire hadde vert sammen<3

 
Dere har ingen anig hvor mye jeg strevde for å holde meg opp der.. Vi satt på et slags berg, og jeg var den eneste som hele tiden sklidde ned. Derfor ser jeg litt merkelig ut der jeg sitter..Senere på kvelden arrangerte vi hage party! Men siden vi ga beskjed om det 20 minutter før det begynte så ble det bare 7 stykker + at det begynte å regne! Haha, men det var utrolig koslig allikevel.

Vi var litt overtøtte så de andre fikk en flott danseoppvisning av meg og Tove!

noe som endte slik som dette:Neste dag passet jeg og Elin på verdens søteste lille gutt! Jeg tuller ikke, han var nydelig!Vi kjøpte også min favoritt is


<3<3

Men nå må jeg gå, skal på mexicansk jentekveld hos Vanessa! Det begynner om... 3 minutter!

Hva har du gjort i helgen?

- Solveig<32 kommentarer

martheet

13.jun.2011 kl.20:11

Åå, så koselig :D<3

Rebekka! <3

13.jun.2011 kl.21:32

Koseligt det så ut!:)

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits