Klassetur!!

Da var jeg kommet hjem fra en skikkelig koslig klassetur! Vi sov i lavo, grillet, lo, å bare hadde det gøy. Vi hadde ikke lov å ha med noe elektriske apperater... Men det gikk egentlig helt fint, var utrolig kjekt å gjøre noe annet med de i klassen. 
For de som kjenner meg så vet de veldig godt at jeg virkelig ikke takkler flott, mygg, edderkopper å alle andre innsekter.. Noe som ikke akkurat er en fordel når man ligger i en lavo som det kommer slike inn hele tiden. Men dette var jeg klar over så jeg tok med meg tre forskjellige sprayer for å holde dem borte. Etter å ha sprayet hele lavoen både på innsiden og utsiden pluss hele meg.. Så følte jeg meg trygg nok til å legge meg for å sove.
Men det varte ikke lenge.. Klokken fem våknet jeg, og var lys våken. Å seriøst jeg holdt på å fryse meg ihjel. Siden alle de andre i teltet mitt sov, gikk jeg opp til det andre teltet. Prøvde å få sove videre der også.. Men det gikk heller ikke så bra. Det endte opp med at jeg og Ilona klatret opp på loftet på et slags sjø-hus å la oss til å sove der. Så det endte godt:)
Men nok tekst, her er bilder!


Søtnoser på klassetur <3

Sekken min gikk sånn:                             Å vi gikk sånn:
Åshild og Ilona <3


Klare til å paddle, vi var faktisk ekstremt gode til det!
Vi badet 3 eller 4 ganger! Var utrolig pinglete den siste gangen.. Vi skulle hoppe fra et sånn berg.. Men Åshild var en skikkelig badeløve!!! Svømte og greier!


Villmann..


<3


Så ble det kortspill


Møtte to søte hunder<3


Søta<3


Smiill<3


Alltid like søt<3


Så var det tid for litt snax, nugatti og pianøttsmør<3<3


Har hatt en super tur!

-Solveig<3


Husk å svar på spørsmålsrunden! Vi svarer i løpet av helga eller neste uke!

 

3 kommentarer

karina

08.jun.2011 kl.18:22

å, det så veldig gøy ut! morsomme bilder!

martheet

08.jun.2011 kl.19:57

Så kooselig :D Er ikke kamera et eliktrisk apparat? :D Haha ;D

julie

08.jun.2011 kl.20:14

ooo! D så kjekt ut!:-D

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits