Hjemme

Jepp, nå har jeg akkurat kommet hjem etter enda en dag på jobb hos avisen. I dag var den første dagen der vi faktisk var på selve avis kontoret. De to andre dagene har jeg og Therese jobbet mer på egenhånd hjemme hos henne. Vi ble presentert for de andre som jobbet på aviskontorene og senere for noen i rådhuset. Og gjett hva! Jeg har altså hånhilst på selve ordføreren! haha.. Stolt!
Men i dag fikk vi enda en oppgave som gikk ut på å intervjue folk kort. Vi kaller det "5 på gata." Denne gangen var det vanskligere på grunn av det  bare var ungdommer som vi skulle snakke med denne gangen, å det er ikke akkurat så mange unge som går rundt på et lite senter klokken 1 om dagen... Men vi hadde det gøy for det om da! Og til slutt så fikk vi tak i fem stykker. Egentlig litt pinlig å  gå å spørre mange random folk om de har sommerjobb (det var det som var spørsmålet) Men det gikk så bra så! :)


Å ja da! Photo Boot<3<3
 

Hva har dere gjort i dag?
Hva syns dere?

- Solveig <3 


4 kommentarer

martheet

25.mai.2011 kl.18:05

Så gøy :-D

christrj

25.mai.2011 kl.18:42

SV: Tusen takk, du også :D

26.mai.2011 kl.10:06

Flinke :D

Åshild&Solveig

26.mai.2011 kl.21:30

Takk :D

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits