Right As Rain!

Tjo hei, nå kommer jeg bare med et lite innlegg før jeg skal på noe som heter life! Jeg vill bare anbefale en sang, den er helt genial jo! Jeg har ganske spredt musikksmak, jeg liker godt pop og country/countrypop! Men uansett, en av favoritt artistene mine er ei som heter Adele! Hun har fantastisk bra musikk, som kanskje noen av dere har hørt, er det hun som synger "Rolling in the deep", super digg! Men det var ikke den sangen jeg skulle anbefale nå, det var en som heter "Right as Rain", men den sangen der altså, den er bare så bra! Vet ikke helt hvorfor jeg liker den så godt, men den bare falt perfekt inn i musikksmaken min! <3

Hehe, foresten, blad lengre ned, tips av Solveig! Dette innleget kom litt raskt etter det andre, så dere må lese det nedenfor og ;)

Jeg er ganske så ny i sånn blogg ting, så vet jeg ikke helt hordan jeg legger inn videoer og sånn, så derfor kommer bare linken... Følte meg skikkelig amatør nå, men skal nok lære meg det vettu! :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=r5DMmOLkLQI

 Anbefales og høre på!


Tommel opp for web bilder! (Y)

-Hørt sangen?

-Hvilke musikksmak har du?

-Åshild <3

Én kommentar

Solveig

24.mai.2011 kl.21:44

Skal høre på den ;)

Skriv en ny kommentar

Åshild&Solveig

Åshild&Solveig

14, Haugesund

Vi er to jenter som har mange interesser og ønsker og dele hva vi finner på i hverdagen med dere. På bloggen vil dere få høre om hverdagen og andre spennende ting!

Kategorier

Arkiv

hits